Jäsenedut

TOOL ry on tasokkaita jäsenpalveluita tuottava valtakunnallinen liitto. Tällä sivulla voit tutustua jäsenetuihimme. Mikäli sinulla on kysyttävää, annamme mielellämme lisätietoja: tool@tool.fi
Tukea ammatilliseen kehittymiseen

Lehdet ja sähköinen jäsenkirje
Jäsenetuna saat liiton oman Toolilainen-lehden kotiisi postitse toimitettuna. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Toolilainen on laadukas, tekniikan alan ammattikorkeakouluopetuksen edunvalvontaan, koulutuspolitiikkaan ja tki-toimintaan pureutuva aikakauslehti.

Jäsenetuihin kuuluu myös OAJ:n pää-äänenkannattaja, joka toinen viikko ilmestyvä Opettaja-lehti, kotiisi postitse toimitettuna.

Lisäksi saat sähköpostitse neljä kertaa vuodessa TOOLin sähköisen jäsenkirjeen, joka on tiivis edunvalvontapainotteinen katsaus ajankohtaisiin asioihin ja muistuttaa sinua ajankohtaisista tapahtumista.

Paikallisyhdistysten/oppilaitoskohtaisten yhdistysten toiminta

Jäsenenä pääset osallistumaan TOOLin paikallisyhdistyksen toimintaan: kokouksiin, koulutuksiin ja virkistystoimintaan. Voit myös halutessasi ottaa aktiivisen roolin oman alasi edunvalvonnassa.

Turvaa työttömyyden ja ongelmatilanteiden varalle

Työttömyysturva

Jäsenmaksu sisältää jäsenyyden Opettajien Työttömyyskassassa. Ansiosidonnainen työttömyysturva astuu voimaan 10 kuukauden kuluttua jäsenilmoituksen täyttämisestä. Jos olet tällä hetkellä jonkin muun ammattiliiton jäsen ja siirryt TOOLiin, jatkuu työttömyysturvaetuutesi keskeytyksettä. Jäsenetuihin kuuluu myös lomautuksen ja työtaistelutoimenpiteen vaikutuksia lieventävä etuus sekä vuorotteluvapaa- ja koulutustukietuus.

Työsuhteeseesi liittyvä edunvalvonta

Sekä TOOLin että OAJ:n kouluttamat, asiantuntevat luottamusmiehet palvelevat jäseniämme henkilökohtaisesti. Tarvittaessa käytössäsi ovat myös OAJ:n toimiston asiantuntijapalvelut (työmarkkina-asiamiehet, lakimiehet) ja OAJ:n jäsensivujen tarjoama laaja tietopankki. Jäsenenä saat apua ja neuvontaa mm. palkkauksellisissa, lainopillisissa ja koulutuspoliittisissa kysymyksissä.

OAJ-Edut

Vakuutukset
Jatkuva vapaa-ajan tapaturma- ja matkavakuutus, matkatavaravakuutus sekä ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus vakuutusehtojen mukaisesti vakuutusyhtiö Turvassa. LUE LISÄÄ VAKUUTUKSISTA

Loma- ja virkistyspalvelut

Jäsenenä saat lukuisia etuja loma- ja virkistyspalveluista. LUE LISÄÄ LOMA- JA VIRKISTYSPALVELUISTA

OAJ JÄSENEN OPAS