Jäsenedut

TOOL ry on tasokkaita jäsenpalveluita tuottava valtakunnallinen liitto. Tällä sivulla voit tutustua jäsenetuihimme. Mikäli sinulla on kysyttävää, annamme mielellämme lisätietoja: tool@tool.fi
Tukea ammatilliseen kehittymiseen

Lehdet, sähköiset jäsenkirjeet ja tiedotteet
Jäsenetuna saat liiton oman Toolilainen-lehden kotiisi postitse toimitettuna. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Toolilainen on laadukas, tekniikan alan ammattikorkeakouluopetuksen edunvalvontaan, koulutuspolitiikkaan ja tki-toimintaan pureutuva aikakauslehti.

Jäsenetuihin kuuluu myös OAJ:n pää-äänenkannattaja, joka toinen viikko ilmestyvä Opettaja-lehti, kotiisi postitse toimitettuna.

Lisäksi saat sähköpostitse neljä kertaa vuodessa TOOLin sähköisen jäsenkirjeen tai tiedotteen, joka on tiivis edunvalvontapainotteinen katsaus ajankohtaisiin asioihin ja muistuttaa sinua ajankohtaisista tapahtumista.

Paikallisyhdistysten/oppilaitoskohtaisten yhdistysten toiminta

Jäsenenä pääset osallistumaan TOOLin paikallisyhdistyksen toimintaan: kokouksiin, koulutuksiin ja virkistystoimintaan. Voit myös halutessasi ottaa aktiivisen roolin oman alasi edunvalvonnassa.

Turvaa työttömyyden ja ongelmatilanteiden varalle

Työttömyysturva

Jäsenmaksu sisältää jäsenyyden Opetus ja tiede -työttömyyskassa.

Työsuhteeseesi liittyvä edunvalvonta

Sekä TOOLin että OAJ:n kouluttamat, asiantuntevat luottamusmiehet palvelevat jäseniämme henkilökohtaisesti. Tarvittaessa käytössäsi ovat myös OAJ:n toimiston asiantuntijapalvelut (työmarkkina-asiamiehet, lakimiehet) ja OAJ:n jäsensivujen tarjoama laaja tietopankki. Jäsenenä saat apua ja neuvontaa mm. palkkauksellisissa, lainopillisissa ja koulutuspoliittisissa kysymyksissä.

OAJ-Edut

Vakuutukset
Jatkuva vapaa-ajan tapaturma- ja matkavakuutus, matkatavaravakuutus sekä ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus vakuutusehtojen mukaisesti vakuutusyhtiö Turvassa. LUE LISÄÄ VAKUUTUKSISTA

Loma- ja virkistyspalvelut

Jäsenenä saat lukuisia etuja loma- ja virkistyspalveluista. LUE LISÄÄ LOMA- JA VIRKISTYSPALVELUISTA