Valtakunnallinen yhdistys

 

Toiminnan tavoitteet ja toimintamalli

Valtakunnallisen yhdistyksen nimi on TOOL ry. Sen kotipaikka on Helsinki ja toiminta-alue koko maa. Liitto toimii jäsenyhdistystensä yhdyssiteenä tarkoituksenaan edistää ammattikorkeakouluissa tekniikan ja liikenteen alalla toimivien henkilöjäsentensä taloudellisia, koulutuksellisia, sosiaalisia ja muita yhteisiä pyrkimyksiä ja yhteenkuuluvuutta.

TOOL pitää OAJ:n edunvalvonnassa esillä tekniikan ja liikenteen koulutusalan erityistarpeita. TOOL vaikuttaa OAJ:n päätöksentekoon OAJ:n ammatilliset opettajat OAO ry:n kautta sekä omilla neuvotteluillaan OAJ:n vaikuttajien kanssa. Lisäksi TOOL toimii aktiivisena koulutuspoliittisena vaikuttajana entistä laadukkaamman insinöörikoulutuksen puolesta. Vaikuttamistyötä tehdään poliittisiin päättäjiin, yritysmaailmaan ja muihin relevantteihin sidosryhmiin päin.

TOOL on ylpeä voidessaan tarjota jäsenilleen laadukkaita jäsenetuja niin ammatillisen kehittymisen kuin edunvalvonnankin osalta. Lisäksi jäsen saa OAJ:n monipuoliset vakuutukset ja loma- ja virkistyspalveluedut käyttöönsä. Jäseneduista voi lukea tarkemmin täältä.