TOOLin hallituksen kokous 9-2019

Julkaistu:

OAJ:n korkeakouluasiamies Pasi Repo vieraili hallituksen kokouksessa kertomassa Sivistan kanssa käytävien neuvottelujen vaiheista. Hän on mukana työryhmässä, joka viime neuvottelukierroksella asetettiin purkamaan  tiettyjä sopimusmääräyksiä (saatavuuslisä, sidotun ja sitomattoman työajan suhde, 35 viikkoa). Työryhmä on kokoontunut vasta kaksi kertaa, mutta Sivista on määrätietoisesti ajamassa heikennyksiä. TOOLin hallitus laatii Revon esityksen pohjalta esityksen mainittujen sopimusmääräysten säilyttämistavasta OAJ:n […]

Hallituksen suunnittelukokous

Julkaistu:

Hallituksen elokuisessa suunnittelukokouksessa tärkeimpänä sisältönä oli  TUPA-tavoitteiden asettaminen tulevaa neuvottelukierrosta varten. Tietoa  kokouksen sisällöstä tulossa seuraavassa Toolilainen-lehdessä ilmestyvässä jutussa.

Hallituksen kokous 7.6.

Julkaistu:

OAJ:n neuvottelujohtaja Petri Lindroos vieraili TOOLin hallituksen kokouksessa 7.6. keskustelemassa työehtosopimuksista, tekniikan erityisehdoista sekä järjestelyeristä. Hallituksen kokouksessa käytiin myös läpi omia tulo- ja palkkapoliittisista neuvottelutavoitteita, joista keskusteltiin ensin vain hallituksen kesken.